Portretfotografie Groningen

Professionele portretfoto’s van jezelf! Dat kan voor speciale gelegenheden of zomaar voor jezelf. Portretfoto’s zijn ook uitermate goed te gebruiken voor sollicitatiebrieven of social media. Kom op de foto zoals je bent in een ontspannen portret sessie in mijn professionele thuisstudio in Groningen.

portretfoto's (05) | Nanda Stam Fotografie

Professionele studio in huiselijke sfeer

In mijn studio heb ik alles voorhanden voor een professionele fotosessie. Denk daarbij aan verschillende lenzen, lampen en achtergronden. Van te voren bespreken we welke stijl je graag zou willen voor je foto’s en daar stemmen we de verschillende sets kleding die je meeneemt op af. Vind je het leuk om met een specifiek item op de foto te gaan? Omdat dat bijvoorbeeld iets zegt over jouw eigen bedrijf of een specifieke hobby? Dat kan! Het maakt de foto’s vaak juist nog persoonlijker!

De mooiste foto’s ontstaan wanneer jij als model volledig ontspannen en op je gemak bent. En laten de meeste mensen, een fotoshoot nou net best spannend vinden. Ik doe er alles aan om de sessie zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. We maken er een gezellige fotoshoot van.

portret fotografie Groningen (2)

Op tijd reserveren

Veel van mijn klanten laten mooie portetfoto’s maken voor een speciale gelegenheid. Het versturen van een belangrijke sollicitatiebrief bijvoorbeeld. Of je start je eigen bedrijf en hebt een goede profielfoto voor je website nodig. Of misschien wil je je vriend of vriendin een mooie foto van jezelf cadeau doen? Dan is het dus belangrijk dat de foto’s op tijd klaar zijn. Om teleurstelling te voorkomen raad ik je aan om op tijd te reserveren. Mijn agenda loopt tegenwoordig vrij snel vol en ik zou het jammer vinden als ik je daardoor niet kan helpen. Ben je toch last-minute? Bel me dan even om te zien wat er mogelijk is.

Wat kost het om portretfoto’s te laten maken en wat krijg je daarvoor?

Een portretsessie duurt vaak een uur tot anderhalf uur. Na de fotoshoot ontvangen je een eigen beveiligde link op mijn website met de galerij van de fotoshoot. Deze foto’s heb ik dan zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Uit deze foto’s kun je een selectie maken. Inbegrepen in de shootprijs zijn 5 hoge resolutie foto’s die je, mooi verpakt, op een USB thuisgestuurd krijgt. De foto’s ontvang je altijd in kleur en zonder extra kosten ontvang je ook alle gekozen foto’s in zwart/wit. Als blijkt dat het lastig kiezen is uit de galerij en je liever meer dan vijf foto’s zou willen bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Extra foto’s zijn per stuk, of voordelig per setje, bij te bestellen.

Samengevat is dit wat je krijgt:
• 1-1,5 uur durende fotosessie
• Gebruik van verschillende achtergronden
• Gebruik van verschillende accessoires
• Professionele nabewerking
• Een gevarieerde galerij met ongeveer 20 foto’s voor het maken van jullie selectie
• 5 digitale foto’s in hoge resolutie in zowel kleur als zwart/wit op usb
• Een unieke ervaring met blijvende herinnering!

Pakketprijs €75,-

Extra digitale bestanden:
•   1 digitaal bestand          20 euro
•   5 digitale bestanden      75 euro
• 10 digitale bestanden    125 euro
• 15 digitale bestanden    175 euro

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW

Wil je kennis maken of heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op via e-mail of telefoon:
info@nandastam.nl
06-44413494

Ik kijk er naar uit samen met jou een serie prachtige, professionele foto’s te maken waarop je we jouw unieke kanten naar voren laten komen.

portretfoto's (03) | Nanda Stam Fotografie