Newborn fotoshoot Groningen – Mees

 

newborn fotograaf groningen

Toen kleine mooie Mees 10 dagen oud was kwam ze naar de studio voor haar newborn fotoshoot. Dat ze fotogeniek was zag ik gelijk met haar prachtige gezichtje en haar mooie bos haar. Ze bewees het ook nog toen ze rustig door de fotoshoot heen sliep. We begonnen met foto’s waarbij Mees heerlijk gewrapt werd in een mooi roze doek. Een bijpassend haarbandje hebben we ook gebruikt. Later was het tijd om Mees ook vast te leggen met haar trotse zus van 2 jaar, en natuurlijk met mama en papa. Tussendoor was de mogelijkheid om ook detail foto’s te maken.

Mees besloot ook nog even wakker te worden tijdens de shoot en zo kregen de ouders tijd om Mees te voeden en te buidelen in de draagdoek. Grote zus speelde ondertussen vrolijk verder met meegebracht speelgoed en speelgoed uit de studio. Dit gaf ook de gelegenheid haar alleen te fotograferen. En dat deed ze net zo goed als haar zusje. Na afloop van de fotoshoot bedankte ik haar door haar een eigen plaatjescamera te geven.

Ik laat jullie in deze blog graag een selectie zien van de foto’s uit de uiteindelijke galerij.

Lieve Mees, bedankt dat je naar de studio kwam en je grote zus en ouders meenam en ik voor jullie deze herinneringen mocht vast leggen.

 

6 thoughts on “Newborn fotoshoot Groningen – Mees

Comments are closed.