Kerst

Terwijl Sinterklaas nog in het land was, was ik al bezig met de kerst shoots die gepland stonden in november bij Denderz. Ik bedacht een mooi thema, Glitter & Gold, en verzamelde props voor de fotoshoot. Bij de inschrijvingen liep het weer storm waardoor ik zowel voor als na de vastgestelde tijd ook plekjes vulde.

Ik heb weer genoten van de mini shoots. De gouden kerstballen werden geproefd, het rendier werd gekust, de boom werd opgetuigd, de ster werd bovenop de boom geplaatst en af en toe werd er per ongeluk een nep cadeautje geopend. Van ongeveer de helft van de kindjes die lansgkwamen mag ik de foto’s laten zien dus hieronder zie je een selectie om alvast in kerstsfeer te komen. Ik ben zo benieuwd hoeveel van deze foto’s ook als echte kerstkaartjes op brievenbussen zijn beland! Genieten jullie mee?