Buitenfotografie Groningen

Lekker naar buiten tijdens een fotosessie. Naar een prachtige plek in de natuur, of juist een stoere industriële omgeving. Wat je ook kiest, een buitenfotoshoot is zeer geschikt voor ongedwongen foto’s van jou met je familie. Of juist met je vriendinnenclub. Of, ook heel leuk, met je hond of met je paard bijvoorbeeld. Kortom, legio mogelijkheden voor een prachtige serie foto’s met jouw dierbaren op een buitenlocatie.

buitenfotoshoot Groningen (5)

Professionele foto’s in jouw stijl

Van te voren bespreken we welke stijl je graag zou willen voor je foto’s en daar stemmen we bijvoorbeeld jullie kleding op af. Maar uiteraard ook de fotolocatie. Wellicht heb je zelf al de exacte locatie in je hoofd waar je de foto’s zou willen laten maken. Dan kijken we samen of die plek ook geschikt is (mogen we er foto’s maken of moeten we toestemming vragen, kunnen we een rustig plekje vinden zodat er geen ‘vreemden’ op de achtergrond staan etc). Heb je nog geen specifieke locatie in gedachten, maar wel een bepaalde stijl? Ik  ken in de omgeving van Groningen een heleboel mooie plekken, dus daar komen we wel uit.

buitenfotoshoot buiten (12) | Nanda Stam Fotografie

Op tijd reserveren

Veel van mijn klanten plannen een fotoshoot voor een speciale gelegenheid. Tijdens de verjaardag van opa die 90 wordt bijvoorbeeld. Of als cadeau voor Moederdag. Of net voordat die ene vriendin voor een jaar naar het buitenland vertrekt. Dan is het dus belangrijk dat de foto’s op tijd klaar zijn. Om teleurstelling te voorkomen raad ik je aan om op tijd te reserveren. Mijn agenda loopt tegenwoordig vrij snel vol, vooral in het weekend, en ik zou het jammer vinden als ik je daardoor niet kan helpen. Ben je toch last-minute? Bel me dan even om te zien wat er mogelijk is.

Bij buitenfotografie zijn we natuurlijk enigszins afhankelijk van het weer. Mocht het nou op de afgesproken datum echt geen geschikt weer zijn om mooie foto’s te maken, dan plannen we uiteraard een nieuw moment.

Wat kost een buitenfotoshoot en wat krijg je daarvoor?

Een buitensessie duurt vaak een uur tot anderhalf uur. Na de fotoshoot ontvangen je een eigen beveiligde link op mijn website met de galerij van de fotoshoot. Deze foto’s heb ik dan zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Uit deze foto’s kun je een selectie maken. Inbegrepen in de shootprijs zijn 5 hoge resolutie foto’s die je, mooi verpakt, op een USB thuisgestuurd krijgt. De foto’s ontvang je altijd in kleur en zonder extra kosten ontvang je ook alle gekozen foto’s in zwart/wit. Als blijkt dat het lastig kiezen is uit de galerij en je liever meer dan vijf foto’s zou willen bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Extra foto’s zijn per stuk, of voordelig per setje, bij te bestellen.

Samengevat is dit wat je krijgt:
• 1-1,5 uur durende fotosessie
• Gebruik van verschillende achtergronden (als we in de studio fotograferen)
• Gebruik van verschillende accessoires
• Professionele nabewerking
• Een gevarieerde galerij met ongeveer 20 foto’s voor het maken van jullie selectie
• 5 digitale foto’s in hoge resolutie in zowel kleur als zwart/wit op usb
• Een unieke ervaring met blijvende herinnering!

Pakketprijs €75,-

Extra digitale bestanden:
•   1 digitaal bestand          20 euro
•   5 digitale bestanden      75 euro
• 10 digitale bestanden    125 euro
• 15 digitale bestanden    175 euro

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW

Wil je kennis maken of heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op via e-mail of telefoon:
info@nandastam.nl
06-44413494

Ik kijk er naar uit ook met jou en jouw dierbaren een prachtige buitenreportage vast te leggen!

 buitenfotoshoot familie (09) | Nanda Stam Fotografie