Newborn fotoshoot Groningen

Ben je op zoek naar een newborn fotoshoot in Groningen? Nanda Stam Fotografie heeft de ervaring en de kwaliteit om de allereerste momenten van jullie pasgeboren baby op een liefdevolle en veilige manier vast te leggen in een mooie fotoshoot. In mijn studio in Groningen leg ik in alle rust  jullie wonder vast. De kleine teentjes, kleine handjes, en ook foto’s met broertjes of zusjes en ouders zitten bij de prijs in. We maken een totaalreportage waarbij familiefoto’s, maar ook details worden vastgelegd.

Newborn fotoshoot Groningen

Professionele studio in huiselijke sfeer

In mijn studio heb ik alles voorhanden voor de fotosessie zoals verschillende lenzen, lampen en achtergronden. Maar natuurlijk ook newborn kleertjes, mutsjes, haarbandjes en accessoires zoals mandjes en kleden. Uiteraard mogen jullie ook jullie eigen kleertjes of voor jullie belangrijke voorwerpen – een deken of knuffel die al lang in de familie is bijvoorbeeld – meenemen. Dat maakt het nog persoonlijker! Daarnaast staan er een schommelstoel, magnetron en aankleedkussen tot jullie beschikking. En vanzelfsprekend is de temperatuur in de studio aangepast op kleine baby’s.

Newborn fotoshoot Groningen

Persoonlijke foto’s tijdens een lifestyle shoot

Wil je liever geen geposeerde studio foto’s van de eerste periode met je baby dan is een newborn lifestyle shoot geschikt voor jou. Ik kom bij een lifestyleshoot bij jullie thuis en leg jullie vast in jullie eigen vertrouwde omgeving. Je kindje wordt vastgelegd in zijn of haar eigen kamertje en in jullie slaapkamer en woonkamer. Ik laat jullie lekker knuffelen met je baby en ook eventuele broertjes of zusjes mogen mee op de foto. Ik maak foto’s van jullie baby alleen en ook gezinsfoto’s. Daarnaast komen ook detail foto’s van het baykamertje  aan bod. Tijdens een lifestyleshoot maak ik alleen gebruik van daglicht.

Op tijd reserveren, na de bevalling definitief plannen

Een newborn fotoshoot vindt plaats ongeveer 14 dagen na de geboorte op de dag en tijdstip dat jullie het beste uitkomt. Ik raad jullie aan om al tijdens de zwangerschap de newborn fotoshoot te reserveren om te voorkomen dat mijn agenda vol blijkt te zijn als jullie kindje er eenmaal is.  Op basis van de uitgerekende datum hou ik dan ruimte voor jullie vrij. Uiteraard maken we pas na de bevalling de definitieve afspraak. In de eerste week na de geboorte kunnen jullie contact op nemen zodat we een dag en tijd kunnen afspreken. Een studio reportage vindt plaats op een doordeweekse dag in de ochtend. Een lifestyle newborn shoot kan door de week of in het weekend. Is je baby al geboren, heb je nog niet gereserveerd, maar wil je wel graag een newborn fotoshoot? Aarzel dan niet om te informeren of ik je alsnog kan inplannen.

Wat kost een newborn fotoshoot en wat krijgen jullie daarvoor?

Een fotoshoot met een pasgeboren baby in de studio duurt doorgaans zo’n 2 à 3 uur. Een lifestyle newbornshoot duurt gemiddeld 1-1,5 uur. Er is natuurlijk alle tijd om tussendoor te voeden of te knuffelen. We nemen de tijd die nodig is om tot mooie foto’s te komen. Na de fotoshoot ontvangen jullie een eigen beveiligde link op mijn website met de galerij van de fotoshoot. Deze foto’s heb ik dan zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Uit deze foto’s kunnen jullie een selectie maken. Inbegrepen in de shootprijs zijn 10 hoge resolutie foto’s. De foto’s ontvang je altijd in kleur en zonder extra kosten ontvang je ook alle gekozen foto’s in zwart/wit. Als blijkt dat het lastig kiezen is uit de galerij en je liever meer dan 10 foto’s zou willen bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Extra foto’s zijn per stuk, of voordelig per setje, bij te bestellen.

Samengevat is dit wat je krijgt:
• 1-3 uur durende sessie binnen 2 weken na de geboorte van jullie baby
• In de studio gebruik van mijn exclusieve en vaak handgemaakte accessoires zoals mutsjes en kleertjes en kleden
• Professionele nabewerking
• Een gevarieerde online galerij met ongeveer 20-35 foto’s voor het maken van de selectie
• 10 digitale foto’s in hoge resolutie in zowel kleur als zwart/wit via Wetransfer
• Een unieke ervaring met blijvende herinnering!

Pakketprijs lifestyle newborn shoot bij jullie thuis €165,-

Pakketprijs geposeerde newborn shoot in de studio €250,-

Extra digitale bestanden:

  • 1 digitaal bestand                                     20 euro
  • voordeelpakket 5 digitale bestanden        75 euro
  • voordeelpakket 10 digitale bestanden    125 euro
  • voordeelpakket 15 digitale bestanden    175 euro
  • Alle extra foto’s uit de galerij                   225 euro

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten bij een lifestylereportage (0,40 per km vanaf postcode 9743TA).

Wil je kennis maken of heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op via e-mail of telefoon:
info@nandastam.nl
06-44413494

Ik kijk er naar uit ook jullie kleintje te mogen vereeuwigen in die bijzondere eerste levensweken!

Newborn fotoshoot Groningen