Newborn fotoshoot Groningen

Ben je op zoek naar een newborn fotoshoot in Groningen? Nanda Stam Fotografie heeft de ervaring en de kwaliteit om de allereerste momenten van jullie pasgeboren baby op een liefdevolle en veilige manier vast te leggen in een mooie fotoshoot. In mijn studio in Groningen leg ik in alle rust  jullie wonder vast. De kleine teentjes, kleine handjes, en ook foto’s met broertjes of zusjes en ouders zitten bij de prijs in. We maken een totaalreportage waarbij familiefoto’s, maar ook details worden vastgelegd.

Newborn fotoshoot Groningen

Professionele studio in huiselijke sfeer

In mijn studio heb ik alles voorhanden voor de fotosessie zoals verschillende lenzen, lampen en achtergronden. Maar natuurlijk ook newborn kleertjes, mutsjes, haarbandjes en accessoires zoals mandjes en kleden. Uiteraard mogen jullie ook jullie eigen kleertjes of voor jullie belangrijke voorwerpen – een deken of knuffel die al lang in de familie is bijvoorbeeld – meenemen. Dat maakt het nog persoonlijker! Daarnaast staan er een schommelstoel, magnetron en aankleedkussen tot jullie beschikking. En vanzelfsprekend is de temperatuur in de studio aangepast op kleine baby’s.

Het voordeel van een studio ten opzichte van thuisfotografie? Van te voren bereid ik alles voor, dus als jullie binnenkomen, kunnen we gelijk beginnen. Daarnaast wordt jullie eigen huis, zo vlak na de geboorte, vaak al overspoeld door nieuwe spullen en mensen. Dan kan het heel fijn zijn dat je voor deze fotoshoot even de deur uit kunt, zonder dat je nog meer mensen en spullen over de vloer krijgt. Voor veel jonge gezinnen is de newborn shoot ook het eerste gezamenlijke uitje buitenshuis. Een bijzonder moment dus. Met blijvende herinneringen.

Newborn fotoshoot Groningen

Op tijd reserveren, na de bevalling definitief plannen

Een newborn fotoshoot vindt plaats in de eerste 14 dagen na de geboorte op de dag en tijdstip dat jullie het beste uitkomt. Ik raad jullie aan om al tijdens de zwangerschap de newborn fotoshoot te reserveren om te voorkomen dat mijn agenda vol blijkt te zijn als jullie kindje er eenmaal is.  Op basis van de uitgerekende datum hou ik dan ruimte voor jullie vrij. Uiteraard maken we pas na de bevalling de definitieve afspraak. In de eerste week na de geboorte kunnen jullie contact op nemen zodat we een dag en tijd kunnen afspreken. De reportage vindt plaats op een doordeweekse dag in de ochtend. Is je baby al geboren, heb je nog niet gereserveerd, maar wil je wel graag een newborn fotoshoot? Aarzel dan niet om te informeren of ik je alsnog kan inplannen.

Wat kost een newborn fotoshoot en wat krijgen jullie daarvoor?

Een fotoshoot met een pasgeboren baby duurt doorgaans zo’n 2 à 3 uur. Er is natuurlijk alle tijd om tussendoor te voeden of te knuffelen. We nemen de tijd die nodig is om tot mooie foto’s te komen. Na de fotoshoot ontvangen jullie een eigen beveiligde link op mijn website met de galerij van de fotoshoot. Deze foto’s heb ik dan zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Uit deze foto’s kunnen jullie een selectie maken. Inbegrepen in de shootprijs zijn 5 hoge resolutie foto’s die je, mooi verpakt, op een USB thuisgestuurd krijgt. De foto’s ontvang je altijd in kleur en zonder extra kosten ontvang je ook alle gekozen foto’s in zwart/wit. Daarnaast ontvang je een prachtig fotofilmpje als extra toevoeging op de USB. Dit is een mooi filmpje om via email aan familie te sturen om ze een indruk van de fotoserie te geven. Als blijkt dat het lastig kiezen is uit de galerij en je liever meer dan vijf foto’s zou willen bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Extra foto’s  zijn per stuk, of voordelig per setje, bij te bestellen.

Samengevat is dit wat je krijgt:
• 2-3 uur durende sessie binnen 2 weken na de geboorte van jullie baby
• Gebruik van mijn exclusieve en vaak handgemaakte accessoires zoals mutsjes en kleertjes en kleden.
• Professionele nabewerking
• Een gevarieerde online galerij met ongeveer 20 foto’s voor het maken van de selectie.
• 5 digitale foto’s in hoge resolutie in zowel kleur als zwart/wit op usb
• Fotofilmpje met een selectie van de gekozen foto’s
• Mogelijkheid om de gekozen foto’s via whatsapp te ontvangen
• Een unieke ervaring met blijvende herinnering!

Pakketprijs €150,-

Extra digitale bestanden:
•   1 digitaal bestand          20 euro
•   5 digitale bestanden      75 euro
• 10 digitale bestanden    125 euro
• 15 digitale bestanden    175 euro

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW

Wil je kennis maken of heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op via e-mail of telefoon:
info@nandastam.nl
06-44413494

Ik kijk er naar uit ook jullie kleintje te mogen vereeuwigen in die bijzondere eerste levensweken!

Newborn fotoshoot Groningen