Zwangerschapsfotoshoot Groningen

Gefeliciteerd! Je bent in verwachting van een nieuw kindje. Het blijft een magisch gegeven: nieuw leven in je groeiende buik. Deze bijzondere tijd is het waard om voor altijd vast te leggen. Met een zwangerschapsfotoshoot creëer je een tastbare herinnering aan deze bijzondere periode.

In mijn studio in Groningen leg ik in alle rust dit bijzondere moment vast. Jij, je buik en de liefde tussen jou en je partner staan tijdens een zwangerschapsfotoshoot centraal. We maken een totaalreportage waarbij foto’s van jou en je partner, maar ook mooie details van je buik worden vastgelegd.

zwangerschapsfotoshoot (11) | Nanda Stam Fotografie

Professionele studio in huiselijke sfeer

In mijn studio heb ik alles voorhanden voor de fotosessie zoals verschillende lenzen, lampen en achtergronden. Van te voren bespreken we welke stijl je graag zou willen voor je foto’s en daar stemmen we jullie kleding en eventuele accessoires op af. Uiteraard kunnen jullie hiervoor ook eigen accessoires of kleding meenemen. Dat maakt het nog persoonlijker!

Wil je de zwangerschapsfoto’s liever op een mooie buitenlocatie maken? Dat kan natuurlijk ook. Ik kan zowel met studiolicht als natuurlijk daglicht goed uit de voeten en soms maakt een bijzondere buitenlocatie je foto’s nog unieker. In overleg is veel mogelijk.

zwangerschapsfotoshoot (02) | Nanda Stam Fotografie

Op tijd reserveren

Een zwangerschapsfotoshoot vindt meestal plaats tussen de 30ste en 36ste week van je zwangerschap. Je buik is voor fotografie dan het mooist omdat je buik dan mooi rond is en het kindje meestal nog niet ingedaald. Ik raad je aan om op tijd te reserveren om te voorkomen dat mijn agenda vol blijkt te zijn als je in deze weken van je zwangerschap bent aangekomen. Het zou jammer zijn als je de shoot naar later in je zwangerschap moeten verplaatsen waardoor de foto’s minder mooi worden en jij misschien inmiddels ook minder energie hebt voor een mooie fotoshoot.

Wat kost een zwangerschapsfotoshoot en wat krijg je daarvoor?

Een zwangerschapsfotoshoot met partner duurt doorgaans een uur tot anderhalf uur. Na de fotoshoot ontvangen jullie een eigen beveiligde link op mijn website met de galerij van de fotoshoot. Deze foto’s heb ik dan zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Uit deze foto’s kunnen jullie een selectie maken. Inbegrepen in de shootprijs zijn 10 digitale hoge resolutie foto’s. De foto’s ontvang je altijd in kleur en zonder extra kosten ontvang je ook alle gekozen foto’s in zwart/wit. Als blijkt dat het lastig kiezen is uit de galerij en je liever meer dan 10 foto’s zou willen bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Extra foto’s zijn per stuk, of voordelig per setje, bij te bestellen.

Samengevat is dit wat je krijgt:
• 1-1,5 uur durende fotosessie
• Gebruik van verschillende achtergronden (als we in de studio fotograferen)
• Gebruik van verschillende accessoires
• Professionele nabewerking
• Een gevarieerde online galerij met ongeveer 20-35 foto’s voor het maken van jullie selectie
• 10 digitale foto’s in hoge resolutie in zowel kleur als zwart/wit via Wetransfer
• Een unieke ervaring met blijvende herinnering!

Pakketprijs €165,-

Extra digitale bestanden:

  • 1 digitaal bestand                                     20 euro
  • voordeelpakket 5 digitale bestanden        75 euro
  • voordeelpakket 10 digitale bestanden    125 euro
  • voordeelpakket 15 digitale bestanden    175 euro
  • Alle extra foto’s uit de galerij                   225 euro

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten bij een buitenreportage (0,40 per km vanaf postcode 9743TA).

Wil je kennis maken of heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op via e-mail of telefoon:
info@nandastam.nl
06-44413494

Ik kijk er naar uit ook jouw buik te mogen vereeuwigen als eerste herinnering aan jullie nieuwe kindje!

zwangerschapsfotoshoot (15) | Nanda Stam Fotografie