Kinderfotografie Groningen

Verrassende, professionele foto’s van jouw kinderen met een stoere, lieve, grappige of juist vertederende kinderfotoshoot. Bij mij in mijn studio in Groningen of op een mooie buitenlocatie. Ongedwongen kinderfoto’s, die maak ik het liefst: een lach, een stoere blik, alles mag. Kinderen zijn zo leuk om te fotograferen. Met hun onschuld en spontaniteit. En eigen willetjes!
Vergeet vooral niet om ook samen met je kinderen op de foto te gaan. Zo wordt deze kinderfotoshoot niet alleen waardevol voor jou maar later ook voor je kids.

De mooiste foto’s ontstaan wanneer het model volledig ontspannen en op zijn of haar gemak is. En laten de meeste mensen, ja ook kinderen, een fotoshoot nou net best spannend vinden. Ik doe er alles aan om de sessie zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Zo heb ik in mijn studio bijvoorbeeld een grote speelgoedla. Die doet het op de een of andere manier altijd heel goed.

kinderfotoshoot (13) | Nanda Stam Fotografie

Professionele studio in huiselijke sfeer

In mijn studio heb ik daarnaast alles voorhanden voor een professionele fotosessie. Denk daarbij aan verschillende lenzen, lampen en achtergronden. Van te voren kan je aangeven welke stijl je graag zou willen voor je foto’s en daar kan je de kleding van je kinderen op en eventuele accessoires op af. Uiteraard kun je hiervoor ook eigen accessoires meenemen. Een favoriete knuffel bijvoorbeeld, of dat stoeltje dat al jaren in de familie is.  Dat maakt het nog persoonlijker! Je mag ook altijd meerdere setjes kleding meenemen voor de afwisseling.

Foto’s op een mooie buitenlocatie

Wil je je kinderen liever professioneel op een mooie buitenlocatie laten vastleggen? Dat kan natuurlijk ook. Ik kan zowel met studiolicht als natuurlijk daglicht goed uit de voeten en soms maakt een bijzondere buitenlocatie je foto’s nog unieker. In overleg is veel mogelijk!

Kinderfotograaf fotograaf Groningen (2)

Op tijd reserveren

Veel van mijn klanten laten hun kinderen fotograferen voor een speciale gelegenheid. De verjaardag van opa bijvoorbeeld of voor Moederdag. Dan is het dus belangrijk dat de foto’s op tijd klaar zijn. Om teleurstelling te voorkomen raad ik je aan om op tijd te reserveren. Mijn agenda loopt tegenwoordig vrij snel vol, vooral in de weekenden, en ik zou het jammer vinden als ik je daardoor niet kan helpen.

Bij buitenfotografie zijn we natuurlijk enigszins afhankelijk van het weer. Mocht het nou op de afgesproken datum echt geen geschikt weer zijn om mooie foto’s te maken, dan plannen we uiteraard een nieuw moment. Of we verhuizen alsnog naar mijn studio, dat kan altijd.

Wat kost een kinderfotoshoot en wat krijg je daarvoor?

Een kinderfotoshoot duurt vaak een uur tot anderhalf uur. Daarna zijn de kids er meestal wel zat van. Na de fotoshoot ontvangen je een eigen beveiligde link op mijn website met de galerij van de fotoshoot. Deze foto’s heb ik dan zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Uit deze foto’s kun je een selectie maken. Inbegrepen in de shootprijs zijn 10 hoge resolutie foto’s die je digitaal ontvangt. De foto’s ontvang je altijd in kleur en zonder extra kosten ontvang je ook alle gekozen foto’s in zwart/wit. Als blijkt dat het lastig kiezen is uit de galerij en je liever meer dan 10 foto’s zou willen bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Extra foto’s zijn per stuk, of voordelig per setje, bij te bestellen.

Samengevat is dit wat je krijgt:
• 1-1,5 uur durende fotosessie
• Gebruik van verschillende achtergronden (als we in de studio fotograferen)
• Gebruik van verschillende accessoires
• Professionele nabewerking
• Een gevarieerde galerij met ongeveer 20-35 foto’s voor het maken van jullie selectie
• 10 digitale foto’s in hoge resolutie in zowel kleur als zwart/wit via Wetransfer
• Een unieke ervaring met blijvende herinnering!

Pakketprijs €165,-

Extra digitale bestanden:

  • 1 digitaal bestand                                     20 euro
  • voordeelpakket 5 digitale bestanden        75 euro
  • voordeelpakket 10 digitale bestanden    125 euro
  • voordeelpakket 15 digitale bestanden    175 euro
  • Alle extra foto’s uit de galerij                   225 euro

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten bij een buitenreportage (0,40 per km vanaf postcode 9743TA).

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op via e-mail of telefoon:
info@nandastam.nl
06-44413494

Ik kijk er naar uit ook jouw kids voor mijn lens te krijgen en er samen een gezellige middag van te maken met unieke, professionele foto’s als resultaat!

kinderfotoshoot (01) | Nanda Stam Fotografie