Zwangerschap fotoshoot Groningen

Zwangerschap fotoshoot Groningen

Zeer regelmatig heb ik een zwangerschapsfotoshoot in mijn studio in Groningen. Maar er komt niet vaak een blog van online. Gelukkig maak ik nu van de gelegenheid gebruik om weer eens foto’s uit een zwangerschapsreportage te laten zien want hoe mooi is het om twee verliefde mensen vast te mogen leggen die een kindje verwachten. Deze aanstaande papa en mama kwamen goed voorbereid naar mijn studio en we hebben in meerdere settings foto’s gemaakt. Deze blog geeft een mooi beeld van een gedeelte van de foto’s. Naast deze foto’s hebben we ook nog foto’s geschoten met witte jurk en lichte achtergrond. Allemaal mooie herinneringen voor later. Niet alleen voor de papa en mama maar ook voor de kleine in de buik. Genieten jullie even mee?

zwangerschapsshoot groningen (2)

zwangerschapsshoot groningen (1)

zwangerschapsshoot groningen (2)