Fotoshoot gezin Bakkeveense Duinen

Marika (7)

Eind juli ontving ik een mailtje van Marika met de vraag of we een fotoshoot konden plannen voor haar en haar gezin. Ze had een cadeaubon gekregen en het leek haar leuk deze te gebruiken voor een buitenshoot.

Toen ze voorstelde om dit te doen in de Bakkeveense duinen werd ik gelijk enthousiast! Ik doe regelmatig fotoshoots in Groningen en Drenthe en ook vaker op zandverstuivingen en tussen de heide maar had nog nooit een shoot gedaan in Friesland of in Bakkeveen. We planden een dag in augustus. Uiteindelijk hebben we de afspraak door regenvoorspellingen de afspraak verplaatst naar begin september. En dat bleek uiteindelijk een goede keus want we hadden prachtig weer op de ochtend van de shoot. Je kan het aan de foto’s niet zien maar net toen we klaar waren met onze wandeling en het maken van foto’s begon het ook dikke druppels te regenen. De weergoden waren ons goed gezind!

Marika (18)

Marika (38)