Newborn lifestyle shoot Groningen

newborn fotoshoot Groningen

In februari ontving ik een heel leuk mailtje van Janke met een aanvraag voor een newborn lifestyle shoot. Altijd mooi om te doen, een newborn lifestyle shoot, omdat ik in de vertrouwde omgeving van de baby het gezinsgeluk mag vastleggen. Janke stelde zichzelf voor in het mailtje en vertelde daarbij dat ze binnenkort zou bevallen van haar tweede zoontje.

Ze schreef ook dat haar kindje geboren zou worden met klompvoetjes. En dat zou betekenen dat hij binnen ongeveer een week na de geboorte in het gips zou moeten. Janke en haar man wilden heel graag de newbornshoot doen voordat hun zoontje gegipst zou worden. Op die manier konden zijn voetjes nog mooi vastgelegd worden zoals ze waren bij de geboorte. Want na de eerste keer gipsen zou de stand van zijn voetjes veranderen en nooit meer zo worden als voorheen. Precies wat zo mooi is aan fotografie en wat ik graag vastleg bij een shoot, de momenten die je graag wil onthouden voor later.

newborn fotoshoot Groningen (8)

newborn fotoshoot Groningen (3)

newborn fotoshoot Groningen (6)

newborn fotoshoot Groningen (5)

Quinn 29-03-2021 (66)

Quinn 29-03-2021 (4)-2s