Zwangerschapsfotoshoot Groningen – Suikerunie

Zwangerschapsfotoshoot Groningen

Een mooie locatie voor een zwangerschapsfotoshoot in Groningen is makkelijk te vinden. Er zijn mooie natuurplekken en stadse locaties te bedenken. Maar deze ouders kwamen zelf met het plan om foto’s te maken bij de oude Suikerfabriek. De Suikerunie wordt nu gebruikt voor evenementen maar is ook tegen betaling toegankelijk voor een fotoshoot. Ik werd erg blij van het voorstel, want hoewel ik al voor verschillende evenementen in de suikerfabriek was geweest, stond het nog steeds op mijn wensenlijstje om er eens een fotoshoot te schieten. De suikerunie staat voor Groningen en is toch heel eigen en uniek. Het is een stoere locatie.

Dixies en ballonnen

Het bleek nog best lastig om een geschikte dag te vinden in de periode die mooi is voor een zwangerschapshoot. Er moet natuurlijk geen event zijn die dag. Het lukte ons om een dag te vinden dat wij allemaal konden: de suikerunie, de familie en ik. De dagen na ons bezoek zou er alleen wel een evenement zijn en daarom waren om ons heen de voorbereidingen voor een rave feest in volle gang. Buiten stonden rondom de fabriek dranghekken en dixies en binnen in de grote hal met mooie ramen werd gebouwd: een podium aan de ene kant en een bar aan de andere kant. We hebben  rust en het licht opgezocht om de buik en de familie vast te leggen. Ook kleine Puck, die bijna grote zus zou worden, schitterde met haar ballonnen. Inmiddels heb ik gehoord dat de familie is uitgebreid met nog een meisje!  Binnenkort heb ik de eer om haar tijdens een newbornfotoshoot vast te leggen. Tot die tijd kunnen we nog genieten van de buik foto’s. Ik plaats hier een aantal van mijn favorieten uit de shoot.

Zwangerschapsfotoshoot Groningen

Zwangerschapsfotoshoot Groningen

Zwangerschapsfotoshoot Groningen