Gezinsfotoshoot – Drenthe

Er zijn een heleboel mooie plekjes in Groningen waar ik graag  naar toe ga voor een gezinsfotoshoot maar af en toe wijk ik uit naar Drenthe. Dit gezin was al een aantal keer eerder voor foto’s in mijn studio geweest maar deze keer kozen ze voor een buitenshoot. Deze prachtige omgeving is een mooi decor voor een ontspannen shoot waarbij de kinderen heerlijk hun gang konden gaan. Er was tijd om te rennen, in bomen te klimmen, rondjes te draaien, bloemetjes te plukken en natuurlijk om te knuffelen met mama en papa. Op deze manier is de fotoshoot natuurlijk een feestje voor kinderen en hopelijk gewoon een leuk uitje. Het geeft in ieder geval mooie blijvende herinneringen. De liefde die duidelijk zichtbaar was hoop ik gevangen te hebben.

3 thoughts on “Gezinsfotoshoot – Drenthe

Comments are closed.