Newborn fotoshoot Groningen – Wende

blog

Precies twee weekjes was Wende toen ze voor haar newborn fotoshoot naar Groningen kwam. Ik keek al uit naar haar komst want ook de zwangerschap van haar mama mocht ik vastleggen.

Wende nam haar taak als model tijdens haar newborn reportage erg serieus. Ze sliep als een roosje met tussendoor nog een flesje.  Wende was de camera al gewend want ook haar mama is fotograaf.  We konden een hele mooie uitgebreide serie maken en ze liet zelfs een prachtig lach zien die ik kon vastleggen. Dat ze tijdens de shoot het voor elkaar kreeg om mij onder te plassen vergeef ik haar gelijk :-) Ik laat jullie graag een aantal van mijn favorieten zien uit de serie waarbij je goed kan zien dat er tijdens een shoot altijd tijd is om meerdere achtergronden en lichtopstellingen te gebruiken. Wil je ook een newbornshoot? Wil je ook vastleggen wat zo snel boorbij gaat? Dan adviseer ik je om tijdens je zwangerschap te reserveren zodat ik je op tijd in mijn planning kan opnemen.

newborn fotoshoot groningen (10)

8 thoughts on “Newborn fotoshoot Groningen – Wende

Comments are closed.