Newborn fotoshoot Groningen – Ayvén

newborn groingen ayden 2

Ik merkte dat het hoog tijd werd dat ik eens een blog schreef met foto’s van een newborn jongen. En dat doe ik dan gelijk goed met zo’n knapperd als Ayvén. Toen ik gebeld werd met de vraag of ik plek had voor een newbornshoot was Ayvén al een paar weekjes oud.  Ayvén werd prematuur geboren en hij en zijn mama hadden een erg zware bevalling en lastige start. Dan is een newborn shoot het laatste waar je aan denkt. Maar gelukkig zijn ze beide sterk en kunnen zijn twee mama’s nu ongestoord van hem genieten.

Het toeval bleek ook nog dat ze slechts een straat verderop wonen dus het was een kleine wandeling naar mijn studio. Ayvén nam naast zijn twee mama’s ook zijn twee grote broers mee. Zo kon er ook een mooie familiefoto gemaakt worden en kon Ayvén ook apart met zijn mama’s en apart met zijn broers op de foto. Allemaal waardevolle foto’s. Het mooie aan foto’s met ouders en met oudere broers en/of zussen is dat je ook kan zien hoe klein een newborn nog is. Want hoe cliché het ook klinkt, ze groeien zó hard. En hoe mooi is het dan om deze periode professioneel vast te leggen. Ik laat jullie graag een aantal van mijn favorieten uit de galerij van Ayvén zien. Laten jullie een leuk berichtje achter?

2017-09-19_0001 Newborn fotoshoot Groningen (5) zw

2017-09-19_0002

Newborn fotoshoot Groningen (11) 2

2 thoughts on “Newborn fotoshoot Groningen – Ayvén

Comments are closed.