Fotoshoot & Styling bij Denderz

Afgelopen 15 oktober was het zover;  de dag dat de Fotoshoot & Styling-dag gepland stond bij Denderz. Ik keek er van te voren al naar uit om alle mooi geklede kindjes vast te leggen met kleding uit de winkel van Denderz.

Omdat de herfst inmiddels duidelijk zijn intrede had gedaan was het de bedoeling om de foto’s binnen te maken. Maar we werden zomaar onverwacht verwend met een hele zonnige dag en dus besloten we gewoon gezellig buiten de foto’s te maken. Wat werd ik daar blij van!

Eerst werden alle kindjes op en top gestyled door Erna en in prachtige kleertjes gestoken van onder andere merken als Tumble ‘n Dry , Billieblush en Sorry 4 the Mess.  De styling werd helemaal afgemaakt met een hippe rugtas, een mooie ketting of een prachtig haaraccessoire. Terwijl de plekjes allemaal gevuld waren van te voren kwamen er ook een paar spontane bezoekers die tussendoor gestyled konden worden en op de foto mochten.

Stuk voor stuk ontpopten alle kindjes zich tot echt modelletjes en werden ze ongedwongen op de foto gezet. Hieronder staat een kleine impressie van de dag! Spot jij je eigen topmodel? Wil je nog foto’s bestellen dan kan dat op de bestelpagina nog tot morgen. Je kan mailen naar info@nandastam.nl. Was je er niet bij zie ik je dan de volgende keer? Ik vond het echt voor herhaling vatbaar!